Έτοιμος ο Ολυμπιακός να καταθέσει τα υπομνήματα, αλλά η άλλη πλευρά ζήτησε παράταση.

Για σήμερα Πέμπτη ήταν να βγει η απόφαση, στις 17:00, για την προσφυγή του Ολυμπιακού από το ΑΣΕΑΔ, κατά της ΕΟΚ και της ΚΕΔ, που αφορούσε  τον παράνομο ορισμό των διαιτητών στην 26η αγωνιστική.

Ο Ολυμπιακός ήθελε να ακυρωθεί η αγωνιστική πριν να διεξαχθεί, όμως η εκδίκαση αναβλήθηκε προς το παρόν και πήρε παράταση για τις 20 του μήνα, την Δευτέρα δηλαδή στις 12 το μεσημέρι, για να γίνει κιόλας η κατάθεση των υπομνημάτων από τις δύο πλευρές.

Μεντιλίμπαρ: «Ήμασταν θαρραλέοι»
Μεντιλίμπαρ: «Ήμασταν θαρραλέοι»

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι εκπροσώπησαν τον Ολυμπιακό, μαζί με  τον Γενικό Διευθυντή της ΚΑΕ,  Χρήστο Σταυρόπουλο ,τον team manager Χρήστο Μπαφέ, και τους νομικούς εκπροσώπους.

Ο δικαστής του ΑΣΕΑΔ επισήμανε πως στην  έρευνα που έκανε  βρήκε δύο νόμους για τη σύσταση της ΚΕΔ.  Ο πρώτος αναφέρεται  σε  μονομελή ή τριμελή Επιτροπή και ο δεύτερος σχετίζεται με την επιτροπή τριών ή πέντε μελών. Όμως δεν κατέληξε ποιος είναι χρονικά τελευταίος, επειδή δεν  βρήκε ημερομηνίες. Ζήτησε λοιπόν εξηγήσεις  τον Γιώργο Κόνιαρη, που είναι ο νομικός εκπρόσωπος της ΕΟΚ/ΚΕΔ,

Τέλος να πούμε πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι για κατάθεση των δικών τους υπομνημάτων,ενώ η πλευρά της ΚΕΔ και της ΕΟΚ , μάλλον όχι, αφού ζήτησαν  διορία ως την Δευτέρα στις 12:00.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24