Με τη δημιουργία hastag #sloukagyrna υποδέχτηκαν στο Twitter οι φίλοι του Ολυμπιακού τον Έλληνα γκάρντ.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού όπως όλα δείχνουν, ακόμη έχουν μια ιδιαίτερη αδυναμία προς το πρόσωπο του Κώστα Σλούκα. Ο λαός δεν ξεχνάει ποιος τον βοήθησε και αντιλαμβάνεται πότε κάποιος έπαιζε για τα χρώματα της ομάδας. Εξάλλου, όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος στο παρελθόν ,έφυγε λόγω του ελάχιστου χρόνου συμμετοχής του και μόνο: «Είμαι φιλόδοξος και όχι φιλοχρήματος. Αγαπώ πολύ τη δουλειά μου και αυτό που κάνω. Τώρα για το τι με έπεισε να έρθω εδώ, αρχικά ήταν η συζήτηση με τον κόουτς του Ολυμπιακού, που εγώ ήθελα κάτι παραπάνω από άποψη ρόλου».

Τότε η ομάδα είχε τον αρχηγό της Βασίλη Σπανούλη, όμως τώρα καθώς βρίσκεται στα 37 πρέπει να σκέφτεται και να αναζητά τον διάδοχό του.Ο 29χρονος , έχει πληγώσει πολλές φορές τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα ενώ όσα χρόνια παραμένει στην Φενερμπαχτσέ, απέδειξε περίτρανα το ταλέντο του.

Πρόστιμο σε Αταμάν και Γιαννακόπουλο από την Ευρωλίγκα
Πρόστιμο σε Αταμάν και Γιαννακόπουλο από την Ευρωλίγκα

Η επιστροφή του,θα ενίσχυε το ρόστερ του Ολυμπιακού ενώ παράλληλα θα έδινε ανάσες στον αρχηγό μας και περισσότερες επιλογές στην οργάνωση της επίθεσης.

Οι οπαδοί λοιπόν , δεν έχασαν λεπτό και μόλις ενημερώθηκαν για την δημιουργία λογαριασμού του στο Twitter, δημιουργησαν το hastag #sloukagyrna.

Παρακάτω υπάρχουν μερικά από αυτά:

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24