Η ομάδα Παίδων που έχει ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας για την εξ αναβολής 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα Παίδων που έχει ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας για την εξ αναβολής 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Κ15.

Ο αγώνας ξεκίνησε καλά για τους «ερυθρόλευκους», καθώς μόλις στο 14′ ο Παππάς είδε την κίνηση του Τζεβελέκου και ο τελευταίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει ψηλά και είχε σημαντικές ευκαιρίες κυρίως με τον Φλέγγα και τον Βασιλόπουλο, όμως το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Τάσου Πάντου ήταν και πάλι ανώτερη και στο 50ό λεπτό, ο Τσαβούρογλου εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Τριανταφυλλίδη και νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάσος Πάντος): Λεωβάρις, Κολιός, Παππάς, Μπέτσικας, Σιδηρόπουλος, Σαϊτάνης, Τζεβελέκος (69′ Βουρεξάκης), Τριανταφυλλίδης (53′ Μερεμετσάκης), Τσαβούρογλου (62′ Τζόλης), Φλέγγας (62′ Αθανασόπουλος), Βασιλόπουλος (53′ Κυριακού).

Αστέρας Τρίπολης: Παπαζυγούρας, Βελισσάρης, Σαββόπουλος, Αργυρόπουλος, Λαμπρόπουλος, Γεωργακόπουλος, Δημητριάδης, Αλεξιάδης, Κούνιος, Φερεντίνος, Νάτσιος.

Αναστάσιος Θωμαΐδης

Ο Αναστάσιος Θωμαΐδης είναι 23 ετών και δραστηριοποιείται ενεργά στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην αρθρογραφία, με πολλά άρθρα στο Thrylos24.gr, καθώς και συνεργασίες με Athlosnews.gr και Kokkinamiala.gr. Ειδικεύεται σε αναλύσεις, ρεπορτάζ και αφιερώματα σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και ερασιτεχνικό αθλητισμό. Ξεχωρίζει για τον υψηλό ρυθμό παραγωγής, τη δημιουργικότητα και τη συνέπεια.

Διαθέτει άριστη γνώση αγγλικών, εμπειρία σε social media και άριστη χρήση WordPress.

Παρακολουθεί καθημερινά την αθλητική επικαιρότητα, διαθέτει αναλυτική σκέψη, δημοσιογραφικό ένστικτο και έχει ως στόχο τη συνεχή εξέλιξη, προσφέροντας ποιοτικό, αξιόπιστο και άμεσο περιεχόμενο στους αναγνώστες του αθλητικού χώρου με συνέπεια και πάθος.