Γιαζίτσι, Αντρέ Λουίς και Νασιμέντο μπαίνουν στο προσκήνιο στον Ολυμπιακό για αυξημένο χρόνο συμμετοχής στα επόμενα ματς.

Νέες εσωτερικές ισορροπίες διαμορφώνονται στο ρόστερ του Ολυμπιακού μας, καθώς ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εξετάζει αλλαγές στον τρόπο αξιοποίησης συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών ενόψει της συνέχειας της σεζόν και ειδικά του κρίσιμου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (19/4).

Στο επίκεντρο των σχεδίων του τεχνικού επιτελείου βρίσκεται ο Γιουσούφ Γιαζίτσι, ο οποίος δείχνει να κερδίζει έδαφος για περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός έδειξε θετικά στοιχεία στο πρόσφατο παιχνίδι με την ΑΕΚ, με ένταση, προσωπικότητα και διάθεση να πάρει πρωτοβουλίες. Η πιθανότητα να αγωνιστεί σε πιο κεντρικό ρόλο, στη θέση «10», συγκεντρώνει πλέον σοβαρές πιθανότητες. Με τον Μεντιλίμπαρ να εξετάζει αλλαγή ρόλου αντί για χρήση του στα άκρα.

Παράλληλα, ο Αντρέ Λουίς επιστρέφει στο προσκήνιο μετά από ένα διάστημα όπου βρέθηκε εκτός ρυθμού. Από τις αρχές Μαρτίου και έπειτα, ο Βραζιλιάνος έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα, αλλά και την παρουσία του στις αποστολές. Αυτό συμβαίνει κυρίως λόγω των περιορισμών στη λίστα των ξένων παικτών. Ωστόσο, στο Ρέντη εκτιμούν ότι μπορεί να επανέλθει και να δώσει λύσεις. Φυσικά, εφόσον βρει ρυθμό προπόνησης και επανενταχθεί στο rotation.

Σημαντικό ρόλο στα πλάνα της ομάδας αποκτά και ο Ντιόγκο Νασιμέντο, ο οποίος θεωρείται από τα θετικά στοιχεία του δεύτερου γύρου της Super League. Ο νεαρός μέσος πήρε μικρό χρόνο συμμετοχής απέναντι στην ΑΕΚ. Όμως στο τεχνικό τιμ βλέπουν έναν παίκτη με προοπτική για μεγαλύτερη αξιοποίηση στη συνέχεια.

Ο σύλλογος του Πειραιά μπαίνει σε φάση ανακατανομής ρόλων, με τον Μεντιλίμπαρ να δοκιμάζει σχήματα και επιλογές που μπορούν να αυξήσουν το βάθος. Όπως επίσης και την ευελιξία της ομάδας στην τελική ευθεία της σεζόν.

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…