Ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των τμημάτων της Ακαδημίας βόλεϊ του Ολυμπιακού στο πλαίσιο του πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ.

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή (15/03) οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των τμημάτων της Ακαδημίας βόλεϊ του Ολυμπιακού στο πλαίσιο του πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ, με τις ομάδες να δίνουν σημαντικές αναμετρήσεις τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.

Οι Παγκορασίδες Α αγωνίστηκαν στην έδρα τους απέναντι στον ΑΟ Αιγάλεω. Παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν, δεν κατάφεραν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα και ηττήθηκαν με 3-1 σετ.

«Διπλό χτύπημα» από Ολυμπιακό – Χατζηευστρατιάδου και Κωνσταντίνου… πιάνουν λιμάνι τη νέα σεζόν
«Διπλό χτύπημα» από Ολυμπιακό – Χατζηευστρατιάδου και Κωνσταντίνου… πιάνουν λιμάνι τη νέα σεζόν

Εντός έδρας αγωνίστηκαν και οι Παγκορασίδες Β, οι οποίες αντιμετώπισαν τον ΑΟ Θρίαμβο. Οι «ερυθρόλευκες» δεν τα κατάφεραν, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 σετ.

Αντίστοιχα, οι Παγκορασίδες Γ υποδέχθηκαν τον Πορφύρα. Παρουσίασαν καλή αγωνιστική εικόνα και πάλεψαν την αναμέτρηση, ωστόσο τελικά ηττήθηκαν με 3-1 σετ.

Θετικό αποτέλεσμα σημείωσαν οι Παμπαίδες του συλλόγου, οι οποίοι πέτυχαν σημαντική εκτός έδρας νίκη απέναντι στον ΓΣ Πετρούπολης με 3-0 σετ, ολοκληρώνοντας με επιτυχία τις υποχρεώσεις τους για την αγωνιστική.

Αναστάσιος Θωμαΐδης

Ο Αναστάσιος Θωμαΐδης είναι 23 ετών και δραστηριοποιείται ενεργά στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην αρθρογραφία, με πολλά άρθρα στο Thrylos24.gr, καθώς και συνεργασίες με Athlosnews.gr και Kokkinamiala.gr. Ειδικεύεται σε αναλύσεις, ρεπορτάζ και αφιερώματα σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και ερασιτεχνικό αθλητισμό. Ξεχωρίζει για τον υψηλό ρυθμό παραγωγής, τη δημιουργικότητα και τη συνέπεια.

Διαθέτει άριστη γνώση αγγλικών, εμπειρία σε social media και άριστη χρήση WordPress.

Παρακολουθεί καθημερινά την αθλητική επικαιρότητα, διαθέτει αναλυτική σκέψη, δημοσιογραφικό ένστικτο και έχει ως στόχο τη συνεχή εξέλιξη, προσφέροντας ποιοτικό, αξιόπιστο και άμεσο περιεχόμενο στους αναγνώστες του αθλητικού χώρου με συνέπεια και πάθος.