Δείτε όλα όσα είπε ο Ζέλσον Μάρτινς σε συνέντευξη του, ποια η αναφορά του Πορτογάλου στον Ολυμπιακό.

Ο Ζέλσον Μάρτινς ήταν ένας από τους βασικούς παράγοντες όπου ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στα playoff του Champions League. Ο Πορτογάλος εξτρέμ πέτυχε τρία γκολ, ενώ μέτρησε και δύο ασίστ στη League Phase. Σε συνέντευξη του σε ιταλικό μέσο ο Μάρτινς αναφέρθηκε στον Πειραϊκό Σύλλογο λέγοντας, πως θα προσπαθεί να κάνει το καλύτερο γι’ αυτόν.

Αναλυτικά όσα είπε στο gianlucadimarzio:

«Έχω υπέροχες αναμνήσεις από τη Μονακό, όπου πέρασα πέντε υπέροχα χρόνια. Είχα την τύχη να παίξω για σπουδαίους συλλόγους όπως η Μονακό αρχικά και ο Ολυμπιακός τώρα. Έπαιξα με πολλούς σπουδαίους παίκτες εκεί όπως ο Μπεν Γέντερ, ο Φαλκάο, ο Φάμπρεγας, ο Γκολόβιν, ο Κάιο Ενρίκε… Είχα την τύχη να μοιραστώ τα αποδυτήρια με τόσους πολλούς πρωταθλητές στο Μόντε Κάρλο».

Παναθηναϊκός: Ο αντίπαλος για τους «16» του Europa League
Παναθηναϊκός: Ο αντίπαλος για τους «16» του Europa League

Τόνισε ακόμα: «Είναι αλήθεια ότι ήμουν κοντά στη Μίλαν το 2018; Δεν ξέρω αν ήμουν πραγματικά κοντά , πολύ κοντά… αλλά αυτό πλέον ανήκει στο παρελθόν. Το παρόν ονομάζεται Ολυμπιακός και προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό εδώ. Αλλά η Μίλαν είναι μια σπουδαία ομάδα , σκεφτείτε μόνο τους παίκτες που έχουν φορέσει αυτή τη φανέλα. Τώρα ένας αγαπητός μου φίλος όπως ο Λεάο παίζει εκεί. Μιλάμε για μια κορυφαία ομάδα».

Για τον Λεάο ανέφερε: «Είμαστε σπουδαίοι φίλοι. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης και απλά πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει για να γίνει ένας από τους καλύτερους. Η κριτική και τα σκαμπανεβάσματα είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Σε κανένα άθλημα δεν μπορείς να λάμπεις κάθε μέρα… αλλά ο Ράφα είναι ένας κορυφαίος παίκτης που θα συνεχίσει να εξελίσσεται».

Σπύρος Γραμμένος

Από τα 18 μου πριν καλά, καλά καταλήξω σε κάποια σχολή ξεκίνησα να ασχολούμαι με την αθλητική δημοσιογραφία. Το πάθος μου για τη συγκεκριμένη δουλειά είναι απερίγραπτο. Ξεκίνησα από ένα μικρής αναγνωρισιμότητας σάιτ και στη συνέχεια συνεργάστηκα με το BN sports, το Sports News Greece και το Mpaladofatses.gr. Ο λόγος που επέλεξα να συνεργαστώ με το Thrylos24, είναι γιατί μελλοντικά θα ήθελα να ενταχθώ στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αφού μάλιστα, είναι και η ομάδα που υποστηρίζω και αγαπώ από μικρό παιδί. Παράλληλα με το σάιτ, πραγματοποιώ και την πρακτική μου στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.