Συναγερμός στον Ολυμπιακό: Αποχώρησε με ενοχλήσεις στο γόνατο ο Μιλουτίνοφ!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Σέρβος ψηλός του Ολυμπιακού αποχώρησε με ενοχλήσεις στο γόνατο από την αναμέτρηση απέναντι στον Ηρακλή.
Ο Ολυμπιακός έχοντας ως απόλυτος πρωταγωνιστή τον Εβάν Φουρνιέ, ο οποίος σταμάτησε στους 32 πόντους μπόρεσε να φύγει με την νίκη από το Ιβανώφειο έναντι του Ηρακλή με 90-75 στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Basket League.
Μια νίκη η οποία επισκιάστηκε από τις ενοχλήσεις που ένιωσε στο γόνατο ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, με τον Σέρβο σέντερ να αποχωρεί για τα αποδυτήρια στο φινάλε του τρίτου δεκάλεπτου.
Μένει να φανεί αν αυτό το πρόβλημα του Μιλουτίνοφ είναι κάτι που μπορεί να θέσει εν αμφιβόλω την παρουσία του στο Allwyn Final 8 του Κυπέλλου που ξεκινάει την ερχόμενη Τρίτη (17/02).
Latest News
Η πανέμορφη Τατιάνα εντυπωσίασε στο 100ο επεισόδιο του DEAL (pic)
Λεβαδειακός – Ολυμπιακός: Με δέκα παίκτες οι γηπεδούχοι λόγω αποβολής του Όζμπολτ στο φινάλε του πρώτου μέρους
Μπαρτζώκας: «Ένας παίκτης της κλάσης του Φουρνιέ είδε την ομάδα σε δύσκολη θέση και βγήκε μπροστά»
Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 3-1: Συνεχίζουν φουριόζοι οι Αγρινιώτες!
«Αέρας» η Λεβερκούζεν πριν τον Ολυμπιακό
Λεβαδειακός – Ολυμπιακός: Τρομερή ατμόσφαιρα από τους οπαδούς των ερυθρόλευκων στην Λιβαδειά (pics)
Λεβαδειακός – Ολυμπιακός: Το πλάνο του Παπαδόπουλου για το ματς
Ολυμπιακός – ΒΚ-46 39-30: Ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης για τον Θρύλο!
READ MORE