Είχε προηγηθεί καταγγελία ότι ο οδηγός του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ήταν «κολλημένος» στο κινητό του και οδηγούσε επικίνδυνα - Τι συνέβη;

Απολύθηκε οδηγός, που πιάστηκε πριν από λίγες μέρες να παίζει με το κινητό του την ώρα που οδηγούσε, όπως αποκάλυψε ο Πρόεδρος των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, Στέφανος Τσόλης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status FM 107,7.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οδηγός, που εκτελούσε το δρομολόγιο από Κουφάλια για τον τερματικό σταθμό ΚΤΕΛ Μακεδονία, το απόγευμα της 4ης Φεβρουαρίου, ήταν «κολλημένος» στο κινητό του και φέρεται να οδηγούσε επικίνδυνα.

Νίκαια: Μεγάλο χτύπημα της Δίωξης Ναρκωτικών
Νίκαια: Μεγάλο χτύπημα της Δίωξης Ναρκωτικών

Επιβάτης κατέγραψε μάλιστα εκείνη την ώρα τον οδηγό στο video, που μπορείτε να δείτε:

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.