Η Euroleague ανακοίνωσε τη διαιτητική τριάδα για το Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας της 28ης αγωνιστικής στο ΣΕΦ.

Η Euroleague γνωστοποίησε τους διαιτητές που θα αναλάβουν το κρίσιμο παιχνίδι ΟλυμπιακόςΕρυθρός Αστέρας για την 28η αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου στις 21:15 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και συγκεντρώνει έντονο ενδιαφέρον, τόσο βαθμολογικά όσο και αγωνιστικά.

Τον έλεγχο του αγώνα θα έχει ο Μιγκέλ Άνχελ Πέρεζ από την Ισπανία, ένας από τους πιο έμπειρους διαιτητές της διοργάνωσης, με πολυετή παρουσία σε μεγάλα παιχνίδια της Euroleague. Μαζί του θα βρίσκονται ο Σέφι Σεμές από το Ισραήλ και ο Μαξίμ Μπουμπέρ από τη Γαλλία, συμπληρώνοντας μια τριάδα με διεθνή εμπειρία και υψηλό επίπεδο αξιολογήσεων.

Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με Τζόζεφ – Κανονικά προπονήθηκαν οι Παπανικολάου και Νιλικίνα
Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με Τζόζεφ – Κανονικά προπονήθηκαν οι Παπανικολάου και Νιλικίνα

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στο ματς με ξεκάθαρο στόχο τη νίκη, προκειμένου να ενισχύσει τη θέση του στη βαθμολογία της Euroleague και να διατηρήσει επαφή με την πρώτη τετράδα. Από την άλλη πλευρά, ο Ερυθρός Αστέρας ταξιδεύει στον Πειραιά με φιλοδοξίες. Γνωρίζοντας ότι κάθε αποτέλεσμα μετρά στην προσπάθεια για είσοδο στα play-in.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.