Ο Σαντιάγκο Έσε επιστρέφει πλήρως έτοιμος και ο Μεντιλίμπαρ σκέφτεται πώς θα τον χρησιμοποιήσει στο ματς με τον Ατρόμητο.

Ο Σαντιάγκο Έσε ολοκλήρωσε με επιτυχία τις πρώτες προπονήσεις της εβδομάδας και πλέον είναι απόλυτα έτοιμος να επανέλθει στην ενεργό δράση για τον Ολυμπιακό. Η φυσική του κατάσταση βρίσκεται σε άριστο επίπεδο. Γεγονός που επιτρέπει στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να εξετάσει τόσο τη χρησιμοποίησή του στην βασική ενδεκάδα όσο και ως αλλαγή κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Με το ματς του Σαββάτου κόντρα στον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης» να πλησιάζει, ο Βάσκος τεχνικός αναζητά τη βέλτιστη διαχείριση της επιστροφής του Έσε, ώστε να είναι έτοιμος και για τη μεγάλη πρόκληση της ερχόμενης Τετάρτης κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League. Η πιθανότερη λύση φαίνεται να είναι η είσοδος του στο δεύτερο ημίχρονο. Δίνοντας χρόνο συμμετοχής χωρίς να ρισκάρει την ένταξη από την αρχή.

Σε αυτό το γήπεδο θα στεγαστεί ο Ολυμπιακός μέχρι να φτιαχτεί το ανανεωμένο «Καραϊσκάκης»
Σε αυτό το γήπεδο θα στεγαστεί ο Ολυμπιακός μέχρι να φτιαχτεί το ανανεωμένο «Καραϊσκάκης»

Η επιστροφή του Σαντιάγκο Έσε αποτελεί σημαντική ενίσχυση για τον Ολυμπιακό. Αυξάνει τις επιλογές του προπονητή στο δημιουργικό κομμάτι και την ταχύτητα στην επίθεση. Παράλληλα, η ψυχολογία της ομάδας ανεβαίνει, καθώς η παρουσία ενός τόσο σημαντικού ποδοσφαιριστή δίνει ώθηση και στους υπόλοιπους παίκτες.

Η τελική απόφαση για το πώς θα χρησιμοποιηθεί θα ληφθεί με βάση την αγωνιστική κατάσταση των υπολοίπων παικτών και τη φιλοσοφία που θα ακολουθήσει ο Μεντιλίμπαρ για να εξασφαλίσει τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο. Χωρίς ωστόσο να διακινδυνεύσει την ετοιμότητα του Έσε για το ματς με τη Ρεάλ.

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…