Ο Ανδρέας Τεττέη και ο Παύλος Παντελίδης θα φορέσουν πολύ σύντομα τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Πότε θα ενταχθούν στους πράσινους.

Ο Παναθηναϊκός κινήθηκε γρήγορα και συμφώνησε με την Κηφισιά για την απόκτηση των Ανδρέα Τεττέη και Παύλου Παντελίδη.

Οι «πράσινοι» ενδιαφέρονται πρωτίστως για τον Τεττέι και έδειξαν διατεθειμένοι να πληρώσουν 2 εκατομμύρια ευρώ στην Κηφισιά για τα δικαιώματα του. Είναι ένας παίκτης που τον είχαν συζητήσει το καλοκαίρι, αλλά τότε επέλεξαν να μην ασχοληθούν και έφεραν στο Κορωπί τον Μίλος Πάντοβιτς.

Με τον κόσμο του ο Θρύλος και στη Λάρισα
Με τον κόσμο του ο Θρύλος και στη Λάρισα

Τις προηγούμενες ημέρες έχει εμπλακεί στη συζήτηση και ο Παύλος Παντελίδης. Ο 23χρονος εξτρέμ αγωνιζόταν στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και φέτος πραγματοποιεί το ξεπέταγμα του στο πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τις δύο μεταγραφές, με το συνολικό κόστος να ξεπερνά τα 3 εκατομμύρια ευρώ. Η Κηφισιά ικανοποιήθηκε από την πρόταση και έδωσε το «ΟΚ», ενώ με τους παίκτες έχει επιτευχθεί συμφωνία. Ο Τεττέι θα φορέσει τα πράσινα τον Ιανουάριο και ο Παντελίδης αναμένεται να πάει στο Κορωπί το καλοκαίρι.

Πηγή: in.gr

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.