Τρεις ομάδες διεκδικούν τώρα το έξτρα εισιτήριο για τη League Phase του Champions League και ο Ολυμπιακός είναι μέσα στο παιχνίδι.

Το Champions League έχει αποκτήσει πλέον 36 ομάδες και ένα από τα τέσσερα επιπλέον εισιτήρια θα δοθεί στην ομάδα που έχει την καλύτερη βαθμολογία στο ranking της UEFA, δηλαδή από αυτές που θα αγωνιστούν μέσω του μονοπατιού των πρωταθλητών στα προκριματικά. Ο Ολυμπιακός εξασφαλίζει ήδη ένα τέτοιο εισιτήριο, καθώς πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα και ήταν η ομάδα με το καλύτερο ranking στην κατηγορία.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να παρακολουθεί την εξέλιξη της βαθμολογίας της UEFA, αφού το παιχνίδι για το «χρυσό» έξτρα εισιτήριο της League Phase του Champions League παίζεται ακόμα. Η Μπόντο Γκλιμτ προηγείται για λίγο των Πειραιωτών στην βαθμολογία, ενώ η Κοπεγχάγη παραμονεύει δίνοντας απόψε κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στην Λεβερκούζεν.

Ολυμπιακός – Πάφος: Η Θύρα 7 ετοιμάζεται να τρελάνει ξανά την Ευρώπη!
Ολυμπιακός – Πάφος: Η Θύρα 7 ετοιμάζεται να τρελάνει ξανά την Ευρώπη!

Το σενάριο που δεν είναι καλό για τον Ολυμπιακό είναι αυτό της Ρέιντζερς. Αν οι Σκωτσέζοι δεν κατακτήσουν το πρωτάθλημα, τότε η Μπόντο Γκλιμτ στην ειδική κατάταξη θα πάρει το εισιτήριο, αρκεί να σηκώσει εκείνη το πρωτάθλημα. Αυτό που μένει είναι οι Πειραιώτες να δώσουν τα πάντα για να έχουν μια καλή πορεία στη διοργάνωση.

Αργυρώ Βελερή

Ονομάζομαι Αργυρώ Βελερή και είμαι δευτεροετής φοιτήτρια στο Τμήμα Διοίκησης Γεωργικών Επιχειρήσεων και Συστημάτων Εφοδιασμού του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παράλληλα, παρακολουθώ το μονοετές πρόγραμμα σπουδών στην Αθλητική Δημοσιογραφία στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ του Training Hub, υπό την καθοδήγηση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου. Μιλάω άριστα Αγγλικά (Proficiency C2) και διαθέτω πολύ καλή γνώση Γερμανικών (επίπεδο B1). Ο αθλητισμός είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής μου, καθώς έχω ασχοληθεί ερασιτεχνικά με την κολύμβηση, το τένις και το βόλεϊ. Είμαι υπεύθυνη, δημιουργική και εργατική, με στόχο τη συνεχή επαγγελματική πρόοδο και την αξιοποίηση κάθε ευκαιρίας που μου δίνεται.