Με αφορμή το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πανσερραϊκό το Σάββατο, πολλοί παίκτες επιστρέφουν από τις Εθνικές τους και ετοιμάζονται.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε χθες στου Ρέντη και στις προπονήσεις μετά τα ρεπό που δόθηκαν στους παίκτες, ενώ παράλληλα αυτές τις μέρες επιστρέφουν και οι διεθνείς που ταξίδεψαν να παίξουν με την Εθνική τους.

Με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να περιμένει να έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους ενόψει του παιχνιδιού με Πανσερραϊκό, ώστε να συνεχίσει με νίκες το εγχώριο πρωτάθλημα κάποιοι από τους παίκτες επιστρέφουν για να συμπεριληφθούν στις προπονήσεις της ομάδας ξανά.

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Διπλό χτύπημα» – Αυτά τα κλαμπ εντάσσονται στο δίκτυο ομάδων του
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Διπλό χτύπημα» – Αυτά τα κλαμπ εντάσσονται στο δίκτυο ομάδων του

Ο λόγος για τον Μπρούνο Ονιεμαέτσι που αγωνίζεται σήμερα με την Νιγηρία κόντρα στη Νότια Αφρική για τα προκριματικά του Μουντιάλ και μετά τον αγώνα θα επιστρέψει στη χώρα μας. Επιπρόσθετα, πέντε μικροί της ομάδας του Πειραιά, οι Λιατσικούρας, Πνευμονίδης, Καλογερόπουλος, Μπότης και Γκούμας παίζουν με την Εθνική Ελπίδων κόντρα στη Μάλτα για τα προκριματικά του Euro U21.

 

Αργυρώ Βελερή

Ονομάζομαι Αργυρώ Βελερή και είμαι δευτεροετής φοιτήτρια στο Τμήμα Διοίκησης Γεωργικών Επιχειρήσεων και Συστημάτων Εφοδιασμού του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παράλληλα, παρακολουθώ το μονοετές πρόγραμμα σπουδών στην Αθλητική Δημοσιογραφία στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ του Training Hub, υπό την καθοδήγηση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου. Μιλάω άριστα Αγγλικά (Proficiency C2) και διαθέτω πολύ καλή γνώση Γερμανικών (επίπεδο B1). Ο αθλητισμός είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής μου, καθώς έχω ασχοληθεί ερασιτεχνικά με την κολύμβηση, το τένις και το βόλεϊ. Είμαι υπεύθυνη, δημιουργική και εργατική, με στόχο τη συνεχή επαγγελματική πρόοδο και την αξιοποίηση κάθε ευκαιρίας που μου δίνεται.