Ο Γουίλεμ Νταφόε για το ακροδεξιό μίσος που δέχθηκε η ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε «Ο τελευταίος πειρασμός»
Το κινηματογραφικό εγχείρημα του 1988 «Ο τελευταίος πειρασμός» στο οποίο πρωταγωνίστησε ο Γουίλεμ Νταφόε, βασίστηκε στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Νίκου Καζαντζάκη του 1955
Ο Γουίλεμ Νταφόε, ο οποίος βρίσκεται στο 31ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο για να παραλάβει το τιμητικό βραβείο «Καρδιά του Σαράγεβο», μίλησε για μερικούς από τους πιο εμβληματικούς ρόλους του. Επίσης, αναφέρθηκε λακωνικά -αλλά ουσιαστικά- στην τρέχουσα πολιτική κατάσταση στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Μιλώντας για τον ρόλο του που προτάθηκε για Όσκαρ στην ταινία του Σον Μπέικερ «The Florida Project» του 2017, ο Ντάφο θυμήθηκε μια συνέντευξη που έδωσε στον Λάρι Κινγκ κατά την κυκλοφορία της ταινίας, καθώς ο Tραμπ κυβερνούσε τις ΗΠΑ για πρώτη φορά.
*Με πληροφορίες από: Variety
Πηγή: in.gr
Latest News
Σπουδαία διάκριση για τον Ελ Κααμπί: Έφτασε τα 50 γκολ στην Super League!
Αυτά είναι τα δεδομένα γύρω από την υπόθεση Ποντένσε!
Modern Cinderella: Δεν μπορώ να είναι μίζερος και να μου τρώει τα λεφτά
Ηλιοφάνεια την Τρίτη (03/03)
Φάτοβιτς: «Σημαντικό ματς, θα δώσουμε τα πάντα»
Στο Βελιγράδι ο Θρύλος, στη «μάχη» των «8» του Champions League!
Επιστράτευση στην Ελλάδα: Ποιοι καλούνται πρώτοι – Πως θα σε ειδοποιήσουν – Οι ηλικίες και τι προβλέπει ο νόμος
Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Ντε Φράι για το ερχόμενο καλοκαίρι!
READ MORE
