Φορτούνης: «Θέλαμε να παίξουμε αλλά δεν γινόταν αυτό»
Για την ανωτερότητα των ερυθρόλευκων αλλά και την διακοπή του αγώνα μίλησε ο Κώστας Φορτούνης στις δηλώσεις του.
Ο Κώστας Φορτούνης μίλησε για το ντέρμπι, το οποίο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, τονίζοντας πως οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Κώστας Φορτούνης μετά τη διακοπή του ντέρμπι του ΟΑΚΑ:
«Στο τέλος ήταν πάρα πολύ δύσκολες οι συνθήκες για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Και εμείς και οι παίκτες του Παναθηναϊκού θέλαμε να παίξουμε, να συνεχίσουμε, αλλά όταν πηγαίνεις δύο φορές στα αποδυτήρια και πας να ξαναβγείς στο γήπεδο, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Στο ματς που παίχτηκε, ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλό μας, βάλαμε ένα γκολ, χάσαμε ευκαιρίες και στο πρώτο ημίχρονο και δείξαμε την ανωτερότητά μας.
Τα ντέρμπι πρέπει να τα ευχαριστιέται και ο κόσμος και οι παίκτες. Είμαστε πολύ λυπημένοι που δεν τελείωσε το ματς, θέλαμε να συνεχίσουμε αλλά δεν γινόταν αυτό. Είναι τραγικό, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Δεν γίνεται να μπαίνει κόσμος στο γήπεδο να κυνηγά παίκτες και παράγοντες, δεν έχω λόγια. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού προσπάθησαν κάποια στιγμή να ηρεμήσουν τον κόσμο αλλά δεν γινόταν».
Latest News
Παπανικολάου: «Να ανακτήσουμε τα σκήπτρα»
Ολυμπιακός: Στον 23ο τελικό για τη 13η κούπα
Μπαρτζώκας: «Ο Μόρις έδειξε την κλάση του»
Αυτά έκανε ο Μόντε Μόρις στην επιστροφή του
Τραυματίστηκε ο Μιλουτίνοφ, η πρώτη εκτίμηση
Μαρούσι – Ολυμπιακός 67-91: Έδειξε τα δόντια του
Στην Κρήτη οι Αγγελόπουλοι για το Κύπελλο
Προσφυγή της Εστρέλα στο CAS για Κλέιτον – Λουίζ
READ MORE