Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία, στον δεύτερο τελικό των playoffs της Volley League.

Στη Θεσσαλονίκη συνεχίζεται η «μάχη» της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του τρεμπλ.

Την Πέμπτη (24/4) στις 18:30 (EPT2), τα κορίτσια του Θρύλου αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία, στο «PAOK Sports Arena», για τον δεύτερο τελικό των playoffs της Volley League, με μοναδικό στόχο το «διπλό» και το 2-0 στη σειρά.

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.