Τα νεότερα για την υγεία του τραγουδιστή

Συνεχίζει να δίνει τη μεγάλη του μάχη ο Δημήτρης Κόκοτας, σχεδόν έναν χρόνο από το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στα παρασκήνια του J2US. Οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία του τραγουδιστή, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», φαίνεται να είναι ενθαρρυντικές.

Όπως ανέφερε η εκπομπή «Το Πρωινό», η οποία επικαλέστηκε την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, ο Δημήτρης Κόκοτας κάθεται πλέον στο κρεβάτι του, χωρίς όμως να έχει την ομιλία του.

MITSI VAR: Το πάρτι τίτλου του Ροντινέι στη Βανδή, υπό το βλέμμα του… Μπισμπίκη!
MITSI VAR: Το πάρτι τίτλου του Ροντινέι στη Βανδή, υπό το βλέμμα του… Μπισμπίκη!

Η είδηση αυτή αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην πορεία ανάρρωσης του Δημήτρη Κόκοτα και γεμίζει ελπίδα την οικογένειά του και όσους τον αγαπούν.

Πηγή: athensmagazine.gr

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24