Οι «ερυθρόλευκες» πριν τη ρεβάνς με την ισπανική ομάδα, αντιμετωπίζουν τον ΑΝΟ Γλυφάδας στο Παπαστράτειο (2/3, 17:30).

Το περασμένο Σάββατο τα κορίτσια του Ολυμπιακού έκαναν το πρώτο βήμα για να περάσουν στην 4άδα της LEN Euroleague. Νίκησαν, με εξαιρετική εμφάνιση, την Σαν Αντρέου στην Ισπανία. Επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα και το πρωτάθλημα πριν τη ρεβάνς με τις Ισπανίδες (9/3). Με αντίπαλο τη Γλυφάδα στο Παπαστράτειο (2/3, 17:30).

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη θέλει να κάνει μια καλή προπόνηση ενόψει του δεύτερου προημιτελικού στη LEN Euroleague. Συνεχίζοντας το σερί νικών που έχει στην 3η φάση της Α1 πόλο Γυναικών. Με τον Έλληνα τεχνικό να μην έχει προβλήματα με απουσίες και υπολογίζει όλες τις αθλήτριές του.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον 4-2: Η Γιουνάιτεντ έκανε το 3Χ3 απέναντι στην Μπράιτον του σκόρερ Κωστούλα
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον 4-2: Η Γιουνάιτεντ έκανε το 3Χ3 απέναντι στην Μπράιτον του σκόρερ Κωστούλα

Την αποστολή για το ματς με τον ΑΝΟΓ αποτελούν οι Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μόνικα Έγκενς, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Κίσα Γκόφερς, Βασιλική Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Χάνα Μπάγκλινγκ, Σταυρούλα Δουρέκα, Δήμητρα Παπαναστασίου, Ελευθερία Φουντωτού και Ελένη Κανετίδου.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.