Ο Παναιτωλικός σταμάτησε τη θετική πορεία του Άρη, επικρατώντας με 2-1 στο Αγρίνιο σε ένα δραματικό και γεμάτο συγκινήσεις παιχνίδι.

Ο Παναιτωλικός σταμάτησε τη θετική πορεία του Άρη, επικρατώντας με 2-1 στο Αγρίνιο σε ένα δραματικό και γεμάτο συγκινήσεις παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Ο Άρης ισοφάρισε σε 1-1 με ένα εξαιρετικό τέρμα του Μάνου Γκαρθία στο 41′, ενώ νωρίτερα ο Παναιτωλικός είχε ανοίξει το σκορ με τον Παντελάκη στο 17′. Ο Μπελεβώνης, με γκολ στις καθυστερήσεις (90+10’), ήταν ο ήρωας για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη.

«Παλμέιρας και Ολυμπιακός συμφώνησαν για Τάλις»
«Παλμέιρας και Ολυμπιακός συμφώνησαν για Τάλις»

Το μεγάλο αστέρι του αγώνα, ωστόσο, ήταν το VAR, καθώς το δίδυμο Ζαμπαλά και Ευαγγέλου κάλεσε τον διαιτητή Τσιμεντερίδη τρεις φορές για να εξετάσει φάσεις, ακυρώνοντας συνολικά τρία γκολ, δύο για τον Παναιτωλικό και ένα για τον Άρη.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Ολυμπιακός, αν κερδίσει αύριο στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ, θα βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24