Βροχερός θα είναι ο καιρός την Τρίτη στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία.

Βροχερός θα είναι ο καιρός την Τρίτη στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, τοπικές βροχές ασθενούς έως μέτριας έντασης θα σημειωθούν στην δυτική Μακεδονία, σε τμήματα της Θεσσαλίας και σε περιοχές της κεντροανατολικής Στερεάς Ελλάδας.

Καιρός: Πώς θα κυλήσει ο χειμώνας και τι καιρό θα έχει του Τιμίου Σταυρού
Καιρός: Πώς θα κυλήσει ο χειμώνας και τι καιρό θα έχει του Τιμίου Σταυρού

Άστατος θα είναι ο καιρός και στην Εύβοια, τις Σποράδες, σε τμήματα της ανατολικής Πελοποννήσου, στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Νεφώσεις αναμένονται στα δυτικά ηπειρωτικά και τα Επτάνησα.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις παροδικά πυκνότερες, μικρά διαστήματα με ανοίγματα στον ουρανό και τοπικές βροχές εξασθενημένης έντασης. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 3-4 μποφόρ στις γύρω θαλάσσιες περιοχές.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 3-4 μποφόρ στον Θερμαϊκό.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.