Η ισπανική «AS» έκανε ένα δημοσίευμα στο οποίο ασχολείται με τη παρουσία του Φραν Ναβάρο στον Ολυμπιακό γράφοντας ότι ο παίκτης αναγεννήθηκε.

Η ισπανική «AS» έκανε ένα δημοσίευμα στο οποίο ασχολείται με τη παρουσία του Φραν Ναβάρο στον Ολυμπιακό γράφοντας ότι ο παίκτης αναγεννήθηκε στον Θρύλο όπου έχει σκοράρει ήδη σημαντικά γκολ απέναντι σε Κηφισιά και Άρη.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην ανάρτηση της ιστοσελίδας: «Η Ελλάδα αναβίωσε τον «βρυχηθμό» του «Ταύρου» Φραν Ναβάρο. Ο επιθετικός γεννημένος στο Πινέδο, με το παρατσούκλι του από τότε που ήταν στην ομάδα των μικρών της Βαλένθια, επειδή, λένε, έβαλε το κεφάλι του εκεί που άλλοι δεν τολμούσαν να βάλουν το πόδι τους, έχει ανακτήσει την αυτοπεποίθηση του σκοράροντας αφού έφτασε ως δανεικός στον Ολυμπιακό. Ο «Ταύρος» ξαναγεννιέται στην Ελλάδα».

Αυτό είναι το παρασκήνιο της υπόθεσης Αμπντουλί Μανέ (vid)
Αυτό είναι το παρασκήνιο της υπόθεσης Αμπντουλί Μανέ (vid)

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.