Την ενδεκάδα για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ενόψει της πρώτης αναμέτρησης των δύο ομάδων για το κύπελλο Ελλάδας εξέδωσε ο Παναθηναϊκός.

Σε πέντε αλλαγές σε σχέση με το ματς έναντι στον Παναιτωλικό προχώρησε ο Φατίχ Τερίμ στην αρχική ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στον πρώτο αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό για τη φάση των 16 του κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά οι βασικές επιλογές του τούρκου προπονητή του τριφυλλιού: Λοντίγκιν, Αράο, Γεντβάι, Κώτσιρας, Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν Πέρεθ, Τσέριν, Μπέρναρντ, Τζούρισιτς, Αϊτόρ, Ιωαννίδης.

Ολυμπιακός – Αντίνο: Στα… κόκκινα η μεγάλη μεταγραφή!
Ολυμπιακός – Αντίνο: Στα… κόκκινα η μεγάλη μεταγραφή!

Εκτός αποστολής έμεινε ο Μπαρτ Σένκεφελντ όπως σας είχαμε ενημερώσει από εχθές το βράδυ στο thrylos24.gr.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24