Απίστευτη εμφάνιση της Εύα Λονγκόρια.

Μία άκρως εντυπωσιακή και σέξι εμφάνιση έκανε η ηθοποιός Εύα Λονγκόρια στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών.

H 48χρονη Λατίνα επέλεξε να φορέσει μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, το nude dress. Για την εμφάνισή της στις Κάννες προτίμησε ένα φόρεμα από τον οίκο Elie Saab Couture και μαγνήτισε όλα τα βλέμματα στην πρεμιέρα της ταινίας «The Old Oak».

Μαρία Αντωνά – Γιώργος Λιάγκας: Το λαμπερό πάρτι γενεθλίων και το love story που μονοπωλεί το ενδιαφέρον
Μαρία Αντωνά – Γιώργος Λιάγκας: Το λαμπερό πάρτι γενεθλίων και το love story που μονοπωλεί το ενδιαφέρον

Το κεντημένο με χάντρες και κρυστάλλους μάξι φόρεμά της διέγραφε την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Η Εύα Λονγκόρια συμπλήρωσε την εμφάνισή της με πανάκριβα κοσμήματα και το μακιγιάζ- σήμα κατατεθέν της.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.