Δηλώσεις μετά την κατάκτηση του 7ου παραχώρησε ο προπονητής του Θρύλου, Θάνος Νίκλας.

Σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα έπαιρνε τη νίκη και το πρωτάθλημα κόντρα στον Παναθηναϊκό στον 3ο τελικό της Α1 μπάσκετ Γυναικών εμφανίστηκε σε δηλώσεις του μετά το ματς ο Θάνος Νίκλας.

Ο κόουτς του Θρύλου δήλωσε χαρακτηριστικά πως η ομάδα του πίστευε στην ανατροπή και ότι ο Παναθηναϊκός στάθηκε στις απουσίες του, κάτι που ο Ολυμπιακός δεν έκανε όλη τη χρονιά με τη Στραουτμάνε και πολύ περισσότερο μετά τον τραυματισμό της Σταμάτη στον πρώτο τελικό.

Live Streaming: Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος
Live Streaming: Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Σίγουρα, το μυαλό μας μετά τη νίκη στην έδρα του Παναθηναϊκού χαλάρωσε, ενδεχομένως να πιστεύαμε ότι έχουμε κερδίσει. Είχα πει, ότι ο Παναθηναϊκός θα έρθει να παλέψει στο 100%. Δεν μπήκαμε όπως έπρεπε, είχε εκπληκτική ευστοχία ο Παναθηναϊκός, τα έβαλε όλα στο πρώτο ημίχρονο.

Αυτό που δουλεύουμε τόσο καιρό, είναι ο χαρακτήρας μας, η προσωπικότητα μας, ξέραμε ότι είμαστε καλύτεροι. Όσο κι αν κέρδιζε ο Παναθηναϊκός, ξέραμε ότι θα το γυρίσουμε, το πιστεύαμε, ξέραμε ότι θα δημιουργήσουμε πάλι πρόβλημα στο μυαλό τους, ξέραμε ότι θα τα χάσουν, γιατί στο μυαλό τους έχουν ότι δεν παίζει η Ριντ και όχι τι μπορούν να κάνουν. Εμείς δεν παραπονεθήκαμε ποτέ για την απουσία της Σταμάτη, για την Στραουτμάνε.

Αυτός είναι ο αθλητισμός, πρέπει να κοιτάς μπροστά. Ακόμα και να χάναμε σήμερα, είμαι πολύ περήφανος για την προσπάθεια που έκαναν τα κορίτσια, γιατί έμειναν στο πλάνο, αλλάξαμε πράγματα, παλέψαμε και στο τέλος η καρδιά του πρωταθλητή μίλησε για άλλη μια φορά».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24