Ο Λορέντζο Μιτσέλι έκανε το δικό του σχόλιο για τη σημερινή εντός έδρας αναμέτρηση του Θρύλου με τον Παναθηναϊκό.

Μετά την πρόκριση στην επόμενη φάση του CEV Cup, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού επιστρέφει στη «μάχη» του πρωταθλήματος, σήμερα Κυριακή (22/1). Τα κορίτσια του Θρύλου υποδέχονται στις 17:00 (YouTube/OSFP TV) τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Volley League.

Ο προπονητής του Θρύλου, Λορέντζο Μιτσέλι, έκανε το δικό του σχόλιο για το σημερινό μεγάλο ντέρμπι.

Ολυμπιακός: Τέλος η Λαμπρούση, πάει… Πανιώνιο!
Ολυμπιακός: Τέλος η Λαμπρούση, πάει… Πανιώνιο!

Διαβάστε όσα είπε:

«Προερχόμαστε από μία δύσκολη εβδομάδα, με ματς με την ΑΕΚ και με την Μπρνο. Είμαστε ενωμένοι, όλοι μαζί. Το ματς με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ σημαντικό, όχι μόνο για τη βαθμολογία, αλλά και για τους φιλάθλους μας, θέλουμε να παρουσιαστούμε καλά στον αγωνιστικό χώρο και να κερδίσουμε. Θα είναι ένα ματς γεμάτο έντονα συναισθήματα, θέλουμε να παρουσιάσουμε καλό βόλεϊ».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24