Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έστειλε το δικό της μήνυμα ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό τη Δευτέρα στο «ΣΕΦ».

Μετά την αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές στην Τουρκία για τη Euroleague, η ομάδα πρέπει να κάνει στροφή στο πρωτάθλημα και να αφοσιωθεί στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για την Basket League.

Ένα ματς το οποίο πάντα είναι ιδιαίτερο και έχει τη σημασία του και για βαθμολογικούς, αλλά και ψυχολογικούς λόγους. Με σημερινό (02/12) πρωινό της ποστάρισμα στα social media, η ΚΑΕ έδωσε το μήνυμα ενότητας, αλλά και συγκέντρωσης ενόψει του προσεχούς ντέρμπι και υπενθύμισε στον κόσμο ότι έχουν μείνει πολύ λίγα εισιτήρια για την αναμέτρηση.

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Ο νέος Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ εκτελεί χρέη προστάτη του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός»
ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Ο νέος Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ εκτελεί χρέη προστάτη του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός»

Δείτε το post:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.