Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να έχει τη δυνατότητα να προστεθεί στη λίστα για τα ματς του Europa League.

Ο Ολυμπιακός, τις επόμενες ώρες, είναι έτοιμος να ανακοινώσει ακόμη μια προσθήκη ποδοσφαιριστή. Αυτή τη φορά από εκείνους που βρίσκονταν ελεύθεροι, δίχως ομάδα. Και ο λόγος για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Ο Θρύλος θέλει να εμφανιστεί σαφώς πιο βελτιωμένος και ποιοτικότερος από το προηγούμενο διάστημα. Στόχος να γίνει πιο ανταγωνιστικός, με την επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, κάνοντας το δικό του restart.

Premier League:Το επίτευγμα της Νότιγχαμ
Premier League:Το επίτευγμα της Νότιγχαμ

Ο Έλληνας κίπερ είναι το «κερασάκι στην τούρτα», το κομμάτι του παζλ που έλειπε, ειδικά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Βατσλίκ, οι διαδικασία επισπεύστηκε ακόμη περισσότερο. Ο Τσέχος θα μείνει εκτός για 2-3 μήνες, ο Τζολάκης θα πάρει τις ευκαιρίες του, όμως ο νεαρός Έλληνας χρειάζεται ακόμη παιχνίδια.

Ο Πασχαλάκης είναι έμπειρος, αλλά θέλει προετοιμασία και χρόνο με τον Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά, δεν υπολογίζεται μονάχα για τα ματς του Ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και για τα τέσσερα -τουλάχιστον- που απομένουν για το Europa League και τη φάση των ομίλων.

Οι Πειραιώτες, μετά τον τραυματισμό του Βατσλίκ, μπορούν να δηλώσουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ στην ευρωπαϊκή λίστα τους, στηριζόμενοι σε άρθρο της UEFA, το οποίο τους επιτρέπει να προχωρήσουν σε αλλαγή.

Δείτε το αναλυτικά:

«Εάν ένας σύλλογος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες τουλάχιστον δύο τερματοφυλάκων που είναι εγγεγραμμένοι στη Λίστα Α λόγω μακροχρόνιου τραυματισμού ή ασθένειας, ο ενδιαφερόμενος σύλλογος μπορεί να αντικαταστήσει προσωρινά τον ενδιαφερόμενο τερματοφύλακα και να εγγράψει έναν νέο τερματοφύλακα οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της σεζόν και να ολοκληρώσει το επίσημη λίστα εγγραφής Α με τερματοφύλακα που είναι κατάλληλος για συμμετοχή.

Ένας τραυματισμός ή ασθένεια θεωρείται μακροπρόθεσμος εάν διαρκεί τουλάχιστον 30 ημέρες από την ημέρα που εκδηλώθηκε ο τραυματισμός ή η ασθένεια. Σε περίπτωση που η ανάκτηση του τερματοφύλακα γίνει πριν από αυτή την περίοδο των 30 ημερών, ο παίκτης πρέπει να παραμείνει εκτός λίστας παικτών Α μέχρι το τέλος αυτής της περιόδου. Εάν ο τερματοφύλακας που αντικαταστάθηκε έχει εγγραφεί ως τοπικά εκπαιδευμένος παίκτης, ο νέος τερματοφύλακας δεν χρειάζεται να είναι τοπικά εκπαιδευμένος παίκτης.

Ο σύλλογος πρέπει να παράσχει στην UEFA τα απαραίτητα ιατρικά στοιχεία σε μία από τις επίσημες γλώσσες της UEFA. Η UEFA μπορεί να απαιτήσει περαιτέρω ιατρική εξέταση του τερματοφύλακα από εμπειρογνώμονα που ορίζεται από την UEFA με κόστος του συλλόγου.

Όταν ο τραυματισμένος ή άρρωστος τερματοφύλακας είναι ικανός να μπει ξανά στο γήπεδο, μπορεί να επιστρέψει στη θέση του στη θέση του διορισμένου αντικαταστάτη του. Η επιστροφή του αρχικού τερματοφύλακα πρέπει να ανακοινωθεί στη διοίκηση της UEFA 24 ώρες πριν από τον επόμενο αγώνα στον οποίο θα αγωνιστεί ο αρχικός τερματοφύλακας». 

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24