Με τους Πίτερς, Λαρεντζάκη και Φαλ να κάνουν τη διαφορά, ο Ολυμπιακός επικράτησε της Χάποελ Χολόν με 88-77 στην Κύπρο για το τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης».

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Χολόν Χαποέλ με 88-77, στην πρεμιέρα του διεθνούς τουρνουά “Νεόφυτος Χανδριώτης”.

Το ξεκίνημα των “ερυθρολεύκων” ήταν εντυπωσιακό. Με καλή άμυνα και επιθετική αιχμή τον Τόμας Γουόκαπ προηγήθηκαν με 11π. (13-2) μόλις στο 3′. Η ομάδα μας διατήρησε σταθερά τον έλεγχο μέχρι και το 12′ (25-14), όμως, τα πολλά άστοχα περιφερειακά σουτ και τα αβίαστα λάθη επέτρεψαν στην Χολόν να “ροκανίσει” σταδιακά τη διαφορά και να ισοφαρίσει σε 36-36.

Αυτό θα πει κάζο: Οι Ντένβερ θέλουν Βαλαντσιούνας και πάμε για ναυάγιο;
Αυτό θα πει κάζο: Οι Ντένβερ θέλουν Βαλαντσιούνας και πάμε για ναυάγιο;

Στην 3η περίοδο η ομάδα μας ανέκτησε τον έλεγχο (48-40 στο 22′) και παρά τα αμυντικά της κενά διατήρησε το προβάδισμα μέχρι και το 30′ (65-59). Αβίαστα λάθη και κακές επιθετικές επιλογές έδωσαν το δικαίωμα στην Χολόν να προσπεράσει για πρώτη φορά στο ματς με ένα σερί 8-0 (65-67 στο 33′). Η είσοδος του Μουστάφα Φαλ στο παρκέ άλλαξε τα δεδομένα σε άμυνα και επίθεση.

Ο Γάλλος σέντερ κυριάρχησε κάτω από τα καλάθια, οι ΜακΚίσικ και Λαρεντζάκης βρήκαν στόχο από την περιφέρεια και ο Ολυμπιακός βρέθηκε στο +10 (77-67 στο 36′). Οι Ισραηλινοί προσπάθησαν με σουτ τριών πόντων να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, όμως, ο Σάσα Βεζένκοφ δήλωσε “παρών” και οδήγησε τον Ολυμπιακό σε άνετη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 19-14, 36-36, 65-59, 88-77

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Ουόκαπ 9 (3/4 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 7 ασίστ), Παπανικολάου 10 (2/3 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα), Μπλακ 4, Πίτερς 15 (2/3 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 2/2 βολες), ΜακΚίσικ 10 (2/2 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 4 ασίστ), Κάναν 6 (1), Λούντζης 6 (1), Λαρεντζάκης 13 (3/5 τρίποντα, 4/4 βολές), Φαλ 7, Βεζένκοφ 8 (1/7 τρίποντα, 5 ριμπάουντ), Μπόλομποϊ.

ΧΑΠΟΕΛ ΧΟΛΟΝ (Γκούντες): Ράγκλαντ 13 (5/7 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 13 ασίστ, 6 λάθη), Κρις Τζόνσον 8 (4/7 δίποντα), Μπουρντιγιόν 6 (2), Ντάλτον 9 (1), Μάρβιν Τζόουνς 10 (2/5 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 3/4 βολές), Ντόσον 6 (1), Αμίρ, Κάτζι 16 (2/3 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 3/6 βολές, 5 ριμπάουντ), Μισγκάβ 9 (1)

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24