Ο Ισπανός έδειχνε να πονάει αρκετά και σε τέτοιες περιπτώσεις όλοι εύχονται να μην είναι κάτι το σοβαρό. Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις την Παρασκευή για να φανεί το ακριβές πρόβλημα στο γόνατο.
Αγωνία και φόβοι για τα χειρότερα…
Την Παρασκευή αναμένεται να εκτιμηθεί η ζημιά που έχει υποστεί ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο...
Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του στο γόνατο την Παρασκευή. Αγωνία στις τάξεις του Ολυμπιακού και φόβοι για… ζημιά στο πόδι του.
Στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» επικρατεί αγωνία για τον Ισπανό φορ και ενώ υπάρχουν φόβοι για… ζημιά στο πόδι του, που μπορεί να είναι και σοβαρή. Σημειώνεται πως αυτήν την περίοδο παραμένει τραυματίας ο Χασάν και ο άλλος φορ είναι ο Μάνος (σ.σ. που όμως δεν μπορεί να παίξει Ευρώπη καθώς δεν έχει δηλωθεί).
Latest News
ΣΕΦ: Το σχέδιο για ένα ζωντανό αθλητικό οικοσύστημα 40 ετών
Στην Αθήνα ο Πέντερσεν για το νέο κεφάλαιο με τον Ολυμπιακό
Διπλό μέτωπο για τον Ολυμπιακό στη μεσαία γραμμή
Ολυμπιακός: Στο προσκήνιο ο Πέντερσεν για το δεξί άκρο
Παράταση για τους Έλληνες διαιτητές, κάμερες στο Κύπελλο
Ολυμπιακός: Οι προσωρινές έδρες μέχρι την επιστροφή στο ΣΕΦ
Ο Ζότα Σίλβα μένει στον Ολυμπιακό έως το 2029
Στο τραπέζι η αποχώρηση του Ζέλσον Μάρτινς για την Κράσνονταρ
READ MORE