Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος (1-1) με την Σλόβαν Μπραιτσλάβας, όμως ο Ελ Αραμπί έδειξε ότι ο πάγκος δεν του... πάει.

Ολυμπιακός και Σλόβαν ήρθαν ισόπαλοι με 1-1, στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ακόμα μία φορά η εικόνα προφανώς δεν ήταν αυτή που περιμέναμε όμως σίγουρα ξεχώρισαν αρκετά κομμάτια από την απόδοση του Ολυμπιακού στο 2ο ημίχρονο.

Ένα από αυτό ήταν ο Ελ Αραμπί που έδειξε ότι «κακώς» ήταν στον πάγκο στα προηγούμενα παιχνίδια. Μία επαφή και… ΓΚΟΛ. Αυτό έκανε ο Μαροκινός και αυτό χρειάζεται ο Ολυμπιακός. Τα αποτελέσματα θα αλλάξουν την ψυχολογία. Για αρχή πρέπει να έρχεται η νίκη και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν εν πορείας.

Μαρινάκης: Αγοράζει το Newsit και… προχωράει!
Μαρινάκης: Αγοράζει το Newsit και… προχωράει!

Ο Κάρλος Κορμπεράν είδε τον Μαροκινό να σκοράρει με μία επαφή, ενώ ίσως αν στη κεφαλιά του Σωκράτη δεν την ακούμπαγε ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός, ίσως να είχε βάλει και 2ο τέρμα. Αυτός είναι ο Ελ Αραμπί, ένας «Killer» περιοχής και γι αυτόν ακριβώς τον λόγο τον κράτησε ο Ολυμπιακός.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24