Αμφίβολοι είναι οι Παπαστεριανός και Κοροβέσης για την αυριανή (21/10) αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό στο Γεντί Κουλέ.

Πονοκέφαλος για τον προπονητή του ΟΦΗ, Νίκο Παπαδόπουλο, αφού στην προπόνηση του Σαββάτου (20/10) ο Μανόλης Παπαστεριανός και ο Νίκος Κοροβέσης αισθάνθηκαν ενοχλήσεις (στην γάμπα ο πρώτος, στον αστράγαλο ο δεύτερος) και προπονήθηκαν με επιφύλαξη κάτι που φυσικά θέτει εν αμφιβόλω την συμμετοχή τους στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Αύριο Κυριακή (21/10), θα ανακοινωθεί η αποστολή των Μελανόλευκων για το εντός έδρας παιχνίδι με τους Πειραιώτες (21/10, 8.30μμ)  στο «Γεντί Κουλέ».

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός: Σε ποιο κανάλι παίζει και τι ώρα;
Ολυμπιακός – Παναιτωλικός: Σε ποιο κανάλι παίζει και τι ώρα;

Επιπλέον, αξίζει να αναφέρουμε ότι με απόφαση της τεχνικής ηγεσίας, ο ΟΦΗ θα προπονηθεί και την Κυριακή το πρωί (χαλάρωμα) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.