Καιρός 19/06: Η πρόβλεψη για τον καιρό σήμερα. Τι καιρό θα κάνει; Τι καιρό θα έχει σήμερα; Τι καιρό θα έχουμε; Θα αλλάξει ο καιρός;

Καιρός 19/06 – MegaTV: Την Κυριακή η μέρα θα ξεκινήσει με τον καιρό να παραμένει βροχερός το πρωί στην Θεσσαλία, την Εύβοια και την κεντρική Στερεά.

Μάλιστα στην ανατολική Θεσσαλία ίσως εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες λίγο πριν το ξημέρωμα. Το σκηνικό θα παραμείνει κατά διαστήματα βροχερό μέχρι το μεσημέρι, μετά ο καιρός θα ανοίξει στο συγκεκριμένο κομμάτι της χώρας. Στις υπόλοιπες περιοχές περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό, με αρκετό ήλιο και λίγη αραιή συννεφιά που θα αναπτυχθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά. Οι μπόρες το μεσημέρι θα είναι διάσπαρτες στα ορεινά, αλλά θα επηρεάσουν πρόσκαιρα πεδινά τμήματα της δυτικής Ελλάδας. Το βράδυ ωστόσο ο καιρός θα είναι αίθριος σε όλη τη χώρα.

Τέμπη: Διαγράφηκαν «ανεξήγητα» 11 λεπτά συνομιλιών, υποστηρίζει η οικογένεια του μηχανοδηγού
Τέμπη: Διαγράφηκαν «ανεξήγητα» 11 λεπτά συνομιλιών, υποστηρίζει η οικογένεια του μηχανοδηγού

Η ζέστη θα παραμείνει σε υποφερτά επίπεδα, με τη θερμοκρασία να σημειώνει και μικρή πτώση και να πλησιάζει το μεσημέρι τους 27-30 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα και 30-31 στις υπόλοιπες ηπειρωτικές και νησιωτικές περιοχές. Τιμές λίγο πιο χαμηλές από τις αναμενόμενες για την εποχή.

Αιτία ένα σχετικά δροσερό βορειοανατολικό ρεύμα στα πελάγη, με ένταση 3-5 μποφόρ στο Ιόνιο και ισχυρό στο Αιγαίο θα πνέει μέχρι 5-7 μποφόρ.

Στην Αττική θα επικρατήσουν εξαιρετικές, καλοκαιρινές συνθήκες, με λιακάδα στις περισσότερες περιοχές του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21-30 και οι άνεμοι βόρειοι, 4-6 στον Ευβοϊκό μέχρι και 7 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται αίθριος καιρός, με ηλιοφάνεια και λίγη αραιή συννεφιά. Ίσως το μεσημέρι στα ορεινά να σημειωθούν λίγες τοπικές μπόρες, κυρίως στα ορεινά της Χαλκιδικής. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18-29 βαθμούς, με βορειοδυτικό άνεμο 2-4 μποφόρ, σταδιακά θα στραφεί σε νοτιοδυτικό.

Καιρός 19/06 | Δείτε τι Καιρό θα κάνει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδι Θυμάται τον εαυτό του να ασχολείτε με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

 Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο. 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24