Καιρός: Η Τετάρτη θα είναι μια άκρως χειμωνιάτικη μέρα, καθώς η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και το κρύο θα είναι έντονο.

Καιρός: Ωστόσο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος στις περισσότερες περιοχές, όπου ο ήλιος θα κυριαρχήσει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, όπως για παράδειγμα στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και σε όλη την ανατολική νησιωτική χώρα.

Πρόσκαιρες νεφώσεις προβλέπονται στην Εύβοια, στην ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο, στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Στο συγκεκριμένο κομμάτι της χώρας, μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες αναμένεται να ψιχαλίσει ή να βρέξει λίγο τοπικά, κυρίως στις θαλάσσιες περιοχές. Και θα χιονίσει πολύ λίγο τοπικά το πρωί στην Εύβοια, την ανατολική Στερεά Ελλάδα και την Κρήτη.

Ψυχρότερες αέριες μάζες θα ρίξουν τη θερμοκρασία και θα δούμε τις μέγιστες στους 8 βαθμούς στα βόρεια, 8-11°C στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και μέχρι 13 βαθμούς στη δυτική Ελλάδα. Και στο Αιγαίο το κρύο θα είναι τσουχτερό, με θερμοκρασίες από 6 βαθμούς στα βόρεια, μέχρι 10-12°C στα πιο νότια τμήματα.

Το βορειοανατολικό ρεύμα στο Ιόνιο θα πνέει σε πιο ήπιες εντάσεις 3-5 μποφόρ και στο Αιγαίο θα φτάσει τα 7 τοπικά στα Δωδεκάνησα το πρωί 8 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από βορρά προς νότο.

Στην Αττική μέχρι το μεσημέρι προβλέπονται νεφώσεις, και ασθενείς τοπικές βροχές στα βόρεια και ανατολικά, με λίγες πρόσκαιρες χιονοπτώσεις το ξημέρωμα στα βόρεια ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3-9°C με βοριά 5-7 μποφόρ, που θα υποχωρήσει όμως το απόγευμα στα 3-5 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και γενικά αίθριος καιρός. Η θερμοκρασία από -1-6°C και οι άνεμοι βόρειοι 4-6 μποφόρ, στρεφόμενοι το απόγευμα σε μεταβλητούς ασθενείς.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24