Σασμός - Ακόμα μία πρόταση γάμου: Ποιοι είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο δικό τους βήμα και να περάσουν τα σκαλια τις εκκλησίας;

Σασμός τελευταία νέα – Ακόμα μία πρόταση γάμου: Αναστάτωση και ανατροπή για ακόμα μία φορά στη σειρά «Σασμός». Τι αναμένεται να δούμε στην οθόνη μας; Η σειρά του ALPHA TV σπάει την τηλεθέαση.

Άλλη μία πρόταση γάμου – φωτιά έρχεται στη σειρά Σασμός! Ένα πολύ αγαπημένο μας ζευγάρι ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα, παρά τις δύσκολες συνθήκες. Η πρόταση γίνεται και οι ετοιμασίες ξεκινούν.

Μπορεί οι αρραβώνες του Πέτρου και της Σεμίνας να διαλύθηκαν, οι προσπάθεια, όμως, δε σταματά. Ο Πέτρος αποφασίζει να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στην γυναίκα που τον γοήτευσε τόσο, με αποτέλεσμα να την αναζητά παντού.

Στο μεταξύ, η Μαρίνα και ο Αντώνης έρχονται όλο και πιο κοντά. Η Μαρίνα βρίσκει την απόλυτη παρηγοριά στο πλευρό του Αντώνη, ο οποίος είναι ένα γερό στήριγμα για εκείνη… Η μεγάλη στιγμή δεν αργεί!

Ακόμα μία πρόταση γάμου

Κι όμως, ο Αντώνης κάνει πρόταση γάμου στην Μαρίνα, ζητώντας της να μείνουν για πάντα μαζί, στη σειρά Σασμός. Εκείνη του χαμογελάει γλυκά. Είναι ευτυχισμένη και τρελά ερωτευμένη. Μόνο που τα προβλήματα συνεχίζονται…

Η Μαρίνα γνωρίζει πολύ καλά πως δε μπορεί να τον παντρευτεί τόσο εύκολα. Έτσι, του λέει για αρχή όχι, με την υπόσχεση να το σκεφτούν ξανά σοβαρά, όταν μιλήσει στα παιδιά της για τη σχέση αυτή.

Του τονίζει πως εάν η Αργυρώ και ο Πέτρος δεχτούν τη σχέση τους, τότε θα γίνει ο γάμος που τόσο πολύ επιθυμούν! Ο Αντώνης δέχεται, καθώς δε μπορεί να χαλάσει με τίποτα χατήρι στην αγαπημένη του.

Ο πρώτος που θα φτάσει πολύ κοντά στην αλήθεια θα είναι ο Πέτρος, ο οποίος θα αρχίσει να υποψιάζεται πως η μητέρα του βλέπει κάποιον άλλον άντρα…

Σασμός επόμενα επεισόδια

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24