Ο Ολυμπιακός περιορίστηκε αρκετά ως προς τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο κέντρο της άμυνας, καθώς οι Σεμέδο και Μπα είναι off.

Ο Ολυμπιακός στο ρόστερ του έχει πληθώρα κεντρικών αμυντικών, με τη θέση αυτή να είναι από τις πιο πλήρεις γενικότερα! Όμως, αυτές οι λύσεις περιορίστηκαν κατά πολύ τη δεδομένη στιγμή ενόψει των αναμετρήσεων και δη της πρώτης, με αντίπαλο τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Συγκεκριμένα, απόντος των Ουσεϊνού Μπα (τιμωρία) και Ρούμπεν Σεμέδο (εκτός λίστας) έμειναν διαθέσιμοι οι Παπασταθόπουλος, Σισέ και Μάρκοβιτς.

Επιμένει… για Σαραγόσα, το «Ναι» από το παίκτη μένει, αλλά…
Επιμένει… για Σαραγόσα, το «Ναι» από το παίκτη μένει, αλλά…

Μένει να δούμε τη διαχείριση που θα κάνει ο Πορτογάλος προπονητής μας, Πέδρο Μαρτίνς.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24