Δηλώσεις παραχώρησε στα κανάλια Novasports ο Σάσα Βεζένκοφ, λέγοντας πως η νίκη ήταν θέμα προπονητή...

Δηλώσεις παραχώρησε στα κανάλια Novasports ο Σάσα Βεζένκοφ, λέγοντας πως η νίκη ήταν θέμα προπονητή…

Αναλυτικά δήλωσε:

Γιοκουμπάιτις: «Τρελή ομάδα ο Ολυμπιακός»
Γιοκουμπάιτις: «Τρελή ομάδα ο Ολυμπιακός»

“Σίγουρα είναι και θέμα προπονητή. Άλλος μπορεί να σε βγάλει έξω. Αφού πήρε χρόνο, μπήκα στο παιχνίδι και προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα, όπως κάνω πάντα. Κρατάμε τη νίκη. Δεν παίξαμε τέλεια, αλλά είναι σημαντικό ότι πήραμε τη νίκη”.

Για τον ρόλο του στη φετινή σεζόν: “Νιώθω καλά. Πρέπει η ομάδα να κερδίζει και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είχαμε κάποιες δυσκολίες τα προηγούμενα χρόνια. Όλοι πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά για να βοηθήσουμε. Είμαι εδώ και δουλεύω για να βοηθάω τον Ολυμπιακό”.

Για τη σημασία της νίκης και αν χτίζει χαρακτήρα η ομάδα: Σίγουρα έλειψαν παίκτες που είναι κομβικοί αλλά πρέπει να στεκόμαστε στους παρόντες. Βλέπουμε ομάδες που παίζουμε πολύ καλά φέτος. Αν θέλουμε να έχουμε βλέψεις πρέπει να κερδίσουμε μέσα στη Μακάμπι”.

Για τους στόχους του: “Δεν μπορώ να κοιτάξω πολύ μακριά. Έχω μάθει ως άνθρωπος να βάζω μικρούς στόχους. Θέλω να πετύχω με την ομάδα μου γιατί δεν το έχω καταφέρει ως τώρα. Θέλω πολύ η ομάδα να μπει στα πλέι οφ. Για να κατακτήσεις πρέπει να βρίσκεσαι εκεί. Δεν κάναμε τίποτα με τη σημερινή νίκη”.

Για την τελευταία φάση“Ξέραμε ότι θα πάρει τη μπάλα ο Ζίπσερ. Ήμουν έτοιμος, έπαιξα άμυνα και το αν έκανα λάθος θα το κρίνετε εσείς. Εγώ ως Σάσα ήμουν εκεί”.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24