Λοβέρα: «Δεν μίλησα σε κανένα δημοσιογράφο για τον Ολυμπιακό»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Μάξι Λοβέρα διέψευσε σε δηλώσεις του ότι πρόσφατα είχε πει πως θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό για την Βάσκο Ντα Γκάμα.
Αν και πρόσφατα είχαν δημοσιοποιηθεί δηλώσεις του Μάξι Λοβέρα και του μάνατζερ του πως θέλει ο παίκτης να φύγει από τον Ολυμπιακό με προορισμό την Βάσκο Ντα Γκάμα, ο ίδιος ο Αργεντινός μέσος διέψευσε πως έγιναν οι εν λόγω συνεντεύξεις, ουσιαστικά εκθέτοντας τα δημοσιογραφικά μέσα της πατρίδας του.
Συγκεκριμένα ο Λοβέρα ανέφερε:
«Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν μίλησα σε κανένα δημοσιογράφο και δεν με προσέγγισε κανείς. Δεν ρωτήθηκα ποτέ για να πω ότι θέλω να φύγω απ’ τον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο, από την πλευρά μου. Δεν είπα ποτέ ότι θέλω να φύγω».
Latest News
Όλη η αθλητική επικαιρότητα από το Μέγκα!
Καιρός: Άστατος με βροχές παντού την Πέμπτη!
Ολυμπιακός: Επετειακό δώρο στα μακροχρόνια μέλη!
Τέμπη: «Υπήρχε φωτιά κοντά μας, αδιανόητα τυχερή που ζω» – Η ανατριχιαστική μαρτυρία της Ελευθερίας Δρίγκα
Ολυμπιακός: Διατίθενται οι Συλλεκτικοί πίνακες!
Λουτσέσκου: «Μπορούσαμε μεγαλύτερο σκορ, δεν έχει κριθεί κάτι»
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 0-1: Προβάδισμα πρόκρισης για τον Δικέφαλο του Βορρά που άλωσε την Λεωφόρο!
Ολυμπιακός: Συνεχίζεται η διάθεση Καρτών Μέλους!
READ MORE