Οι δηλώσεις της Αρέτας Κονόμη, σχετικά με τους κινδύνους που εγκυμονούν σε περίπτωση διακοπής του πρωταθλήματος και των υποχρεώσεων.

Στην αναγκαιότητα της συνέχισης του πρωταθλήματος της Volleyleague Γυναικών και στους κινδύνους που εγκυμονούν σε περίπτωση διακοπής, στάθηκε με δηλώσεις της η Αρέτα Κονόμη.

Η δήλωση της Αρέτας Κονόμη: «Νομίζω πως όλοι αντιλαμβανόμαστε την πραγματικότητα και την κρισιμότητα της κατάστασης και ότι προέχει η υγεία μας πάνω απ’ όλα. Ήδη ακολουθούμε τα όποια πρωτόκολλα μας έχουν επιβάλει χωρίς να έχει δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα. Σαν αθλητές είχαμε πολύ δύσκολη επαναπροσαρμογή μετά από τόσους μήνες διακοπής. Δεν είμαστε μηχανές ώστε να πατάμε ένα κουμπί και να επανερχόμαστε στην ίδια φυσική κατάσταση απευθείας για να είμαστε έτοιμοι για τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις, οπότε αυτό εγκυμονεί κινδύνους τραυματισμών. Ένα άλλο μεγάλο κομμάτι που μας απασχολεί ακόμα είναι το βιοποριστικό καθώς οι περισσότερες από εμάς ζούμε μόνο από το άθλημα μας. Επομένως για εμάς δεν είναι επιλογή ούτε έχουμε δυνατότητα για μια νέα διακοπή. Θεωρώ ότι όλοι είμαστε διατεθειμένοι να συμμορφωθούμε με οποιαδήποτε διαδικασία μας ορίσουν για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας».

Τραυματισμός, ατυχία και απώλεια τίτλου
Τραυματισμός, ατυχία και απώλεια τίτλου

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24