Ανυπομονεί για την αυριανή ημέρα, ο Βραζιλιάνος μέσος του Θρύλου, Γκιγέρμε Τόρες.

Το δικό του μήνυμα έστειλε, για τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ -τελευταίο αγώνα της σεζόν για το πρωτάθλημα- και την επακόλουθη φιέστα, ο Βρζιλιάνος μέσος του Ολυμπιακού, Γκιγέρμε Τόρες.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία στο instagram και ανέφερε τα εξής: «Αύριο είναι το τελευταίο παιχνίδι της Super League, θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και στη συνέχεια, να γιορτάσουμε με τους οπαδούς μας».

Γιάρεμτσουκ: Έτοιμος να κάνει το βήμα… παραπάνω!
Γιάρεμτσουκ: Έτοιμος να κάνει το βήμα… παραπάνω!

Δείτε την ανάρτηση:

https://www.instagram.com/p/CCyetSSJubw/?utm_source=ig_embed

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24