Το μήνυμα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καπνίσματος...

Σήμερα 31/5 είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά του καπνίσματος, και ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έδωσε το δικό του μήνυμα.

Συγκεκριμένα, ανήρτησε μια φωτογραφία με ένα χέρι καπνιστή και το απαγορευτικό σήμα, δείγμα πως άπαντες οφείλουν να κόψουν το κάπνισμα.

Δηλώσεις για γέλια: «Ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που χάσαμε από τον Ολυμπιακό»
Δηλώσεις για γέλια: «Ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που χάσαμε από τον Ολυμπιακό»

Δείτε την εν λόγω ανάρτηση παρακάτω:

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.