Σε βίντεο κλιπ πρωταγωνίστησε ο Τίμα με την σύντροφο του

Με έναν διαφορετικό τρόπο γιόρτασε την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου ο Γιάνις Τίμα, πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, με την σύντροφο του, Άννα Σεντόκοβα.

Η Σεντόκοβα είναι τραγουδίστρια και με αφορμή την γιορτή της αγάπης,ανέβασε στο Youtube το καινούριο της βίντεοκλιπ με τίτλο “Αφρώδες, μωρό μου!” και στο οποίο πρωταγωνιστεί, μεταξύ άλλων, ο Τίμα, σε ρόλο…  προστατευτικού αστυνομικού!

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Τα 12 ερωτήματα για τη διεξαγωγή του Final Four 2026 στην Αθήνα
ΚΑΕ Ολυμπιακός: Τα 12 ερωτήματα για τη διεξαγωγή του Final Four 2026 στην Αθήνα

Δείτε το… πικάντικο βίντεοκλιπ:

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.