Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ έβγαζε άσσους απ' το μανίκι, στο ματς με την Μπάγερν Μονάχου.

Ο 24χρονος φόργουορντ είχε 2 πόντους μέχρι ο 30′, όμως στη συνέχεια πήρε «φωτιά» και κουβάλησε επιθετικά τους «ερυθρόλευκους», σημειώνοντας 18 πόντους με πέντε τρίποντα! Ο Βεζένκοφ ήταν «in the zone» και το 54-53 στο τέλος της τρίτης περιόδου μετατράπηκε στο… άνετο 89-72 στη κόρνα της λήξης.

Τελικά, ο Σάσα τελείωσε το ματς με 20 πόντους και 24 στο ranking, αφού μέτρησε 2/4 δίποντα, 5/6 τρίποντα, 1/1 βολή, μαζί με 5 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο σε 16:50″ συμμετοχής. Ο άσος του Ολυμπιακού πέτυχε μάλιστα ρεκόρ καριέρας στην Euroleague σε πόντους και βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

«Ολυμπιακός και Ζενίτ ενδιαφέρονται για τον Λούντμπεργκ»
«Ολυμπιακός και Ζενίτ ενδιαφέρονται για τον Λούντμπεργκ»

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24